חיפוש מחקרים
קטגוריות נוספות

מחקר: חופן פיסטוקים בסיום ארוחה עשירה בערך גליקמי מפחיתה משמעותית סוכר בדם

הוסף מחקר
מופיע גם בקטגוריות:  פיסטוקים
18/12/2011
צפיות: 895

מדענים מ- University of Toronto בראשות ד"ר Cyril Kendall גילו שצריכת חופן פיסטוקים בסיום ארוחה עשירה בערך גליקמי יכולה להפחית משמעותית את רמות הסוכר בדם.

 

במחקר השתתפו 20 חולי סוכרת ובתוכם נשים. הגיל הממוצע: 54 שנים. מסת BMI ממוצעת: 37.5.

 

ראוי לציין שהמחקר מומן ע"י איגוד מגדלי הפיסטוקים בקליפורניה. האם המחקר עדיין אובייקטיבי? תשפטו בעצמכם.

 

livestrong

 

diabetesselfmanagement

 

starmed

 

הוסף תגובה
תגובות הגולשים בפייסבוק

GUI: Grid_1.asp
close